ampa les fonts

Site menu:

Extraescolars

L’AMPA de l’escola Les Fonts proposa activitats diverses fora de l’horari lectiu per a tots els alumnes del centre, adaptades a les diferents edats dels nens i nenes. Aquesta programació està organitzada per les persones voluntàries de la Comissió d’extraescolars i aprovada pel Consell escolar de Les Fonts, en resposta a les necessitats recollides entre les famílies de l’escola.

Podeu descarregar-vos aquí la nova programació: extraescolars-2016-2017

  • Al migdia: ANGLÈS, MECANOGRAFIA, OFIMÀTICA I ROBÒTICA
  • A les tardes: NATACIÓ, BATUCADA, L’ART DE  DIBUIXAR, DANSA CREATIVA, HIP HOP i AULA D’ESTUDI.

Inici activitats: A partir del 4 d’octubre de 2016, excepte en els casos on s’indiqui una altra data.

Lloc de realització: Totes les activitats es realitzen a l’escola Les Fonts, excepte piscina i batukada.

Places: Les activitats necessiten un mínim d’inscrits per poder realitzar-se i un nombre màxim de participants (places limitades que s’atorguen per ordre de preinscripció). En el cas que hi hagi més demanda de la prevista, es valorarà la possibilitat d’ampliar grups.

Preinscripcions: Realitzades del 12 al 18 de setembre, la setmana del 19 al 25 de setembre rebreu la confirmació de plaça i la informació concreta per formalitzar la inscripció de cada activitat, així com necessitats de materials, vestuari, etc.

Quotes: Les quotes es formalitzaran directament al responsable de cada activitat, a partir de la data d’inici, excepte anglès, mecanografia, ofimàtica, robòtica i natació, de les quals s’encarrega directament l’AMPA de Les Fonts.

Per qualsevol consulta addicional podeu adreçar-vos a la Comissió d’extraescolars de l’AMPA, al correu extraescolars@ampalesfonts.org