ampa les fonts

Site menu:

Benvinguts/des

Us donem la benvinguda al nostre blog, des d'on us volem donar a conèixer les tasques i les activitats que portem a terme l'AMPA.

Web de l’escola

Web de l’escola

Videos Youtube

Videos Youtube

On som?

On som?

Tot a punt per al casal d’estiu de Les Fonts. Informa’t!

cartell_reunio_Casal2016

Ja està disponible tota la informació sobre el casal d’estiu de Les Fonts 2016.

Aquest any emprendrem un gran viatge de diversió i ens atrevirem a fer LA VOLTA AL MÓN! El casal el torna a gestionar Esplais Lúdics, però arriba amb novetats: setmanes temàtiques que inclouran més piscines per als menuts, jocs en diferents espais del poble, esports a la platja per als més grans… i  l’acampada!

Els monitors són coneguts, qualificats i amb una llarga experiència… tots convençuts que la millor eina educativa ÉS EL JOC! I l’utilitzarem per a seguir fent activitats en anglès cada setmana, xeringades i ruixades…, potenciant l’educació emocional i CONVENÇUTS que en la nostra “volta al món” col·laborarem en la construcció d’una societat encara millor!

INSCRIPCIONS del 9 al 20 de maig.

Esperem explicar-vos tot això i molt més a la reunió del proper dijous dia 28 d’abril, a les 16:45h a la biblioteca de l’Escola.