ampa les fonts

Site menu:

Extraescolars

Ja tenim a punt la programació d’activitats extraescolars per al nou curs 2019/2020

L’OFERTA
Com a novetats us proposem:

  • Dos dies d’anglès per a 5è i 6è
  • Una classe setmanal d’scratch (programació robòtica) per als alumnes de 4t, 5è i 6è
  • Anglès per a mares i pares a l’acadèmia Richmond d’Argentona

L’oferta completa, per franges horàries, és la següent:

MIGDIES
Anglès
Francès
Mecanografia
Ofimàtica
Combinació mecanografia/ofimàtica
Robòtica
Scratch
Música (Prova, tria i tasta el teu instrument)
Música (Fem banda)

TARDES
Robòtica
Hip-hop
Dansa creativa
L’art de dibuixar
Natació
Tennis /Pàdel
Aula d’estudI

PER A MARES I PARES
Pilates
Zumba
Anglès

Consulta activitats, horaris i preus AQUÍ

L’escola també ofereix les seves instal·lacions per acollir extraescolars obertes a tot el poble. Si no ets una família de Les Fonts, les pots consultar AQUÍ

EXTRAESCOLARS QUE OFEREIXEN ALTRES ESCOLES DEL POBLE
També et pots preinscriure a les activitats que proposen:
ESCOLA ARGENTONA
BERNAT DE RIUDEMEIA

INICI I DURADA
Les activitats començaran el dimarts 1 d’octubre i acabaran el divendres 29 de maig de 2020 (llevat dels casos en què s’indiqui una altra data).

PREINSCRIPCIONS
Del dilluns 16 de setembre a partir de les 8h fins a les 00.00h del divendres 20 de setembre. Pel que fa al procediment, podreu fer la preinscripció emplenant un formulari que us enviarem per correu electrònic. 

A partir del dijous 26 de setembre rebreu la confirmació de plaça i la informació concreta per formalitzar la inscripció a cada activitat.

Les activitats necessiten un mínim i un màxim d’inscrits per poder-se dur a terme (les places són limitades i s’atorguen per ordre d’inscripció). En cas que hi hagi més demanda de la prevista, es valorarà la possibilitat d’ampliar els grups. Si és a l’inrevés, es procurarà variar els dies per afavorir el manteniment de l’activitat.

Per consultar la informació al detall de l’oferta d’extraescolars (activitats, horaris, preus…) aneu a la secció Extraescolars del blog de l’AMPA (http://ampalesfonts.blog.cat/extraescolars) o bé el document adjunt a aquest mail.

Per a qualsevol consulta, ens podeu contactar per correu electrònic a l’adreça extraescolars@ampalesfonts.org. Si té a veure específicament amb les activitats d’idiomes (anglès o francès), contacteu-nos a english@ampalesfonts.org.