ampa les fonts

Site menu:

Extraescolars

Per al curs 2018/2019 l’oferta d’activitats extraescolars es manté àmplia i variada. Al ventall de propostes que ja existia se sumen cinc novetats destacades com el teatre musical; “Fem banda”, pensat per a l’aprenentatge d’instruments amb l’al·licient de tocar en grup; “Espai creatiu”, en què es canalitzarà la imaginació dels infants a través de projectes de manualitats; tennis/pàdel i la combinació de mecanografia i ofimàtica en una mateixa activitat.

Més enllà de les novetats, el programa d’extraescolars es completa amb l’anglès i el francès pel que fa als idiomes; l’activitat musical ‘Prova, tasta i tria el teu instrument’; robòtica; ofimàtica; mecanografia; hip-hop; dansa creativa; l’art de dibuixar i natació. I no ens oblidem dels pares! Per a vosaltres, als vespres, hi haurà classes de pilates i zumba.

En total, l’oferta es composarà d’una quinzena llarga de propostes que l’AMPA posa a disposició dels alumnes del centre, per ser realitzades fora de l’horari lectiu i sempre adaptades a les diferents edats.

Podeu consultar el detall de tota l’oferta d’extraescolars AQUÍ

DURADA
Les activitats comencen el dia 1 d’octubre i acaben el 31 de maig (excepte en els  casos en què s’indiqui una altra data).

HORARI

MIGDIES: Anglès, francès, mecanografia, ofimàtica, combinació mecanografia/ofimàtica, robòtica,’Prova, tria i tasta el teu instrument’, ‘Fem Banda’.

TARDES:  Robòtica, hip-hop, dansa creativa, teatre musical, L’art de dibuixar, ‘Espai Creatiu’, natació, Tennis /Pàddel, i aula d’estudi.

VESPRES: Pilates i zumba

LLOC
Totes les activitats es faran a l’escola, llevat de natació (piscina de Vilassar de Mar) i tennis/pàdel (Casino d’Argentona).

PREINSCRIPCIONS
Del 17 al 23 de setembre accedint a l’enllaç que trobareu a continuació:

FORMULARI PREINSCRIPCIÓ EXTRAESCOLARS CURS 2018-2019

A partir del dia 26 de setembre rebreu la confirmació de plaça i la informació concreta per formalitzar la inscripció a cada activitat.

MÉS INFORMACIÓ
Per a qualsevol consulta addicional podeu adreçar-vos per correu electrònic a la Comissió d’Extraescolars de l’AMPA: extraescolars@ampalesfonts.org.