ampa les fonts

Site menu:

Extraescolars

Per al curs 2017/2018 l’oferta d’activitats extraescolars creix i es diversifica. Al ventall de propostes que ja existia se sumen novetats pel que fa a l’aprenentatge d’idiomes i l’educació musical. Així, a més de l’anglès, enguany s’incorpora el francès. La música, per la seva banda, s’estrena en el programa d’extraescolars amb dues activitats: ‘Música per créixer’ i ‘Prova, tasta i tria el teu instrument’. Una altra novetat és que la robòtica, una matèria amb molta demanda, també es podrà realitzar una tarda a la setmana, a més dels matins com s’ha fet fins ara. I no oblidem els pares! Per a ells, als vespres, hi haurà classes de pilates i, també com a novetat, de zumba.

En total, l’oferta es composarà d’una desena llarga de propostes que l’AMPA posa a disposició dels alumnes del centre, per ser realitzades fora de l’horari lectiu i sempre adaptades a les diferents edats. Aquesta programació està organitzada per les persones voluntàries de les comissions d’extraescolars i d’anglès , en resposta a les necessitats recollides entre les famílies de l’escola.

Podeu descarregar-vos aquí la nova programació: Extraescolars 2017/2018

  • Als migdies: FRANCÈS, ANGLÈS, MÚSICA, MECANOGRAFIA, OFIMÀTICA i ROBÒTICA.
  • A les tardes: NATACIÓ, L’ART DE  DIBUIXAR, ROBÒTICA, DANSA CREATIVA, HIP HOP i AULA D’ESTUDI.

Inici d’activitats

Comencen el 2 d’octubre de 2017 i acaben el 31 de maig de 2018 (llevat dels casos en què s’indiqui una altra data).

Lloc de realització

Totes les activitats es duran a terme a l’escola (s’especificarà l’aula), excepte la natació, que es farà a Vilassar de Mar.

Places

Les activitats necessiten un mínim d’inscrits per poder-se realitzar i un nombre màxim de participants (les places són limitades i s’atorguen per ordre d’inscripció). En cas que hi hagi més demanda de la prevista es valorarà la possibilitat d’ampliar els grups.

Preinscripcions

Del 15 al 22 de setembre inscrivint-vos a aquest FORMULARI. A partir del 26 de setembre rebreu la confirmació de plaça i la informació concreta per formalitzar la inscripció a cada activitat.

Quotes

Les quotes es formalitzaran directament amb el responsable de cada activitat a partir de la data d’inici, llevat d’anglès, francès, mecanografia, ofimàtica, robòtica i natació, de les quals s’encarregarà directament l’AMPA. Les quotes es cobraran trimestralment l’últim dia del mes que corresponen: desembre, març i maig.

Per qualsevol consulta addicional podeu adreçar-vos a la Comissió d’extraescolars de l’AMPA, al correu extraescolars@ampalesfonts.org