ampa les fonts

Site menu:

Benvinguts/des

Us donem la benvinguda al nostre blog, des d'on us volem donar a conèixer les tasques i les activitats que portem a terme l'AMPA.

Web de l’escola

Web de l’escola

Videos Youtube

Videos Youtube

On som?

On som?

Inici curs 2016-2017

muralBenvolgudes famílies,

Us volem donar la benvinguda al nou curs escolar i posar-vos al dia de totes les novetats en els serveis que gestiona l’AMPA.

  • El servei d’acollida de matí de 8:00h a 9:00h, el servei d’acollida de tarda de 16:30h a 17:30h, així com el menjador, comencen el 12 de setembre. Aquests serveis són gestionats per Saned. Per donar-vos d’alta haureu d’omplir la butlleta d’inscripció a través de la pàgina web de SANED o trucant al telèfon 937904093 i conèixer la normativa d’ús.
  • Aquest any, i com a novetat, s’ofereix a les famílies, un servei d’acollida de migdies de 12:30h a 13:30 h gestionat per Saned, aquest servei començarà el 12 de setembre i és mantindrà en funció de la demanda, per a donar-vos d’alta d’aquest servei, us podeu dirigir directament a la coordinadora de menjador, Mireia, o bé mitjançant el mòbil 678 42 58 87.
  •  Aquest curs s’ofereixen les següents activitats extraescolars: Anglès, Mecanografia, Ofimàtica, Dansa i Hip-Hop, Art de dibuixar, Batukada , Natació i Robòtica. Totes les activitats començaran al mes d’octubre.
  • L’aula d’estudi pels alumnes de tercer a sisè de primària, que és un servei gratuït per a tots els socis de l’AMPA, començarà el proper dimarts 4 d’octubre.L’horari és de 16:30h a 18:30h de dilluns a divendres.Per a poder fer una previsió , agrairem que les famílies interessades en fer ús d’aquest servei ens ho comuniquéssiu a través del correu electrònic.

Us recordem que per a gaudir dd’aquests serveis s’haurà d’estar al corrent de pagament de les quotes de l’Ampa.

D’altra banda, l’AMPA vol agrair la col·laboració de les famílies en el projecte de reutilització de llibres que estem duent a terme a l’escola.

Per a qualsevol dubte o aclariment restem a la vostra disposició al despatx de l’AMPA, cada dimecres de 9:00h a 12:30h i els divendres de 15:00h a 17:00h. També us podeu adreçar a la Junta de l’AMPA a través de l’adreça electrònica ampa@ampalesfonts. org o bé, deixant la vostra consulta a la bústia de l’AMPA situada a l’entrada de l’escola.

Bona entrada de curs!