ampa les fonts

Site menu:

Benvinguts/des

Us donem la benvinguda al nostre blog, des d'on us volem donar a conèixer les tasques i les activitats que portem a terme l'AMPA.

Web de l’escola

Web de l’escola

Videos Youtube

Videos Youtube

On som?

On som?

Jo socialitzo, tu socialitzes, nosaltres socialitzem LLIBRES

Benvolgudes famílies,

llibres-llistatDes de fa ja vuit anys els cursos de primària de l’escola tenen els llibres socialitzats. Això vol dir que vosaltres no els compreu, però els vostres fills els utilitzen per treballar a l’aula.

Els dos primers cursos de primària els llibres socialitzats són bàsicament els de lectura, però en els cursos superiors inclouen els llibres de matemàtiques, medi, anglès, filosofia, català, lectura i tot el material complementari necessari com diccionaris d´anglès, llengua castellana, llengua catalana i sinònims-antònims.

Els objectius que perseguim amb aquest projecte són: fomentar la responsabilitat entre els nostres alumnes en el manteniment del material que s’utilitza a l’escola, promoure el reciclatge i la cooperació, i afavorir l’estalvi de recursos, tant econòmics com ecològics.

Per formar-hi part heu de:
1. Haver firmat el Full de Compromís que rebreu a 1r.
2. Fer el pagament de la quota per a socis de l’AMPA aprovada en Consell Escolar de 10,00€ pel cicle inicial i la quota de 15,00€ pel cicle mitjà i superior.

Trobareu més informació a la secció del bloc sobre  Socialització de llibres de text.

La comissió de llibres
AMPA Les Fonts