ampa les fonts

Site menu:

Benvinguts/des

Us donem la benvinguda al nostre blog, des d'on us volem donar a conèixer les tasques i les activitats que portem a terme l'AMPA.

Web de l’escola

Web de l’escola

Videos Youtube

Videos Youtube

On som?

On som?

Eleccions al consell escolar de Les Fonts 2016

calendari-eleccionsBenvolgudes famílies,

Ja s’ha donat el tret de sortida al procés d’elecció dels representants al consell escolar del centre, que és l’òrgan col·legiat de participació de la comunitat escolar en el govern de Les Fonts. En el consell escolar hi ha representats tots els col·lectius que intervenen en la comunitat educativa: director, professorat, alumnat, personal d’administració i serveis. També els representants de les famílies.

 En les eleccions, les famílies hi podem participar de dues maneres diferents:

  • Presentant-nos com a candidats per representar els pares i mares al consell escolar. Per fer-ho, heu de fer una sol·licitud a la Direcció de l’escola.
  • Votant els candidats que considereu més representatius el 25 de novembre a Les Fonts.

De moment, ja podeu consultar el cens electoral provisional publicat per la direcció del centre, per comprovar que les vostres dades són correctes.

Les decisions que es prenen al consell escolar són claus per al funcionament i la millora del centre i, per tant, també per a l’èxit educatiu de tots els alumnes. És per aquest motiu que la participació i implicació dels pares i mares en les eleccions al consell escolar és tan important.

Tots hi estem implicats!

Per més informació podeu consultar el web Família i escola de la Generalitat de Catalunya.

AMPA Les Fonts