ampa les fonts

Site menu:

Benvinguts/des

Us donem la benvinguda al nostre blog, des d'on us volem donar a conèixer les tasques i les activitats que portem a terme l'AMPA.

Web de l’escola

Web de l’escola

Videos Youtube

Videos Youtube

On som?

On som?

Temes treballats a la reunió d’AMPA el dia 1/06/2017

Hola famílies!

Aquí va un resum dels temes que vam abordar aquest dijous en la reunió de la Junta de l’AMPA:

  • Vam exposar dos compromisos adquirits per l’Ajuntament en el Consell escolar municipal extraordinari i ordinari celebrats el mateix dijous a la tarda:

    1. Treballar conjuntament perquè el curs 2018/2019 el conjunt del municipi d’Argentona tingui 6 línies de P3. L’AMPA demana al consistori que concreti les accions per assolir-ho.

    2. L’Ajuntament reafirma el compromís perquè Les Fonts compti amb un projecte d’educació musical a partir del 2018, que es desenvoluparia en horari lectiu. N’estarem molt atents per conèixer-ne tots els detalls.

  • La comissió d’Extraescolars va informar de les activitats noves que es volen oferir per al proper curs: música (P4, P5, 1r i 2n), teatre musical (2n a 6è) i francès. Aquestes activitats se sumarien a l’oferta ja existent aquest curs. Caldrà traslladar aquestes propostes al consell escolar de centre i informar de l’oferta definitiva abans que comenci el curs. La voluntat és convocar una reunió específica el dimecres 14 de setembre (dos dies després de l’inici de curs) per explicar totes les activitats a través dels seus responsables: objectius, dinàmica, horaris i preus. Per als pares, es proposa zumba i pilates.

  • Es posa damunt la taula la iniciativa d’oferir com a activitat extraescolar un tallers de manualitats gratuïts impartits pels mateixos pares.

  • A proposta d’un grup de pares s’ha creat una comissió de Comunicació i Imatge que, d’una banda, treballarà per ser un altaveu de les activitats i projectes que es duen a terme per l’escola i per l’AMPA. També intentarà vehicular les activitats d’interès per a les famílies que tinguin lloc al municipi. Per ara, les accions que es marca és la creació d’una nova web de l’AMPA, amb un disseny adaptat als dispositius mòbils; una pàgina a Facebook de l’AMPA com a eina de compartició de continguts i d’interacció amb les famílies; i una “newsletter” electrònica que periòdicament reculli en un format molt visual el que ha estat d’actualitat a l’escola i que faci un avançament d’allò que ha de venir. Dins d’aquesta mateixa comissió hi ha un altre grup que treballarà per dinamitzar i cohesionar la relació famílies-escola i també entre famílies a partir d’activitats, festes…

  • Dissabte, Diada de la flor! Es recorda que aquest dissabte a partir de les 17h en el marc de la diada de la flor l’escola farà la tradicional catifa de flors en el mateix tram de carrer de l’any passat, que connecta la plaça de l’església amb el carrer Ferran. El tema d’enguany serà l’alimentació saludable, posant l’èmfasi en les fruites i les verdures. Demanem a tots els pares un cop de mà per fer possible la catifa. Poden portar carros, pales, eines… També es pot col·laborar portant berenars (fruita). Hi haurà una taula amb manualitats per als nens.

 

AMPA Les Fonts