ampa les fonts

Site menu:

Benvinguts/des

Us donem la benvinguda al nostre blog, des d'on us volem donar a conèixer les tasques i les activitats que portem a terme l'AMPA.

Web de l’escola

Web de l’escola

Videos Youtube

Videos Youtube

On som?

On som?

El treball per projectes, una nova metodologia a l’aula

A l’escola s’ha començat a introduir el treball per projectes, una metodologia pedagògica que situa l’alumne en el centre del seu aprenentatge i que té com a base la recerca, la creativitat i el treball en equip. A la nostra escola el desplegament del treball per projectes està en una fase inicial i hi ha un gruix de professors que s’està formant per dur-lo a la pràctica.

Sens dubte, representa una nova manera de fer a l’aula que té en compte els interessos dels alumnes i que integra diferents àrees de coneixement en un mateix projecte. Es parla del treball per projectes com una manera “d’aprendre a aprendre”, en què es fomenta l’autonomia dels nens i nenes i se’ls ajuda a ser crítics.

Voleu saber-ne més coses? Us compartim el vídeo de la conferència ‘Fem projectes o entenem la vida de l’escola com un gran projecte?’ que va impartir a principis d’any el professor i doctor en Psicologia Fernando Hernández, i que ha recollit el Departament d’Ensenyament.