ampa les fonts

Site menu:

Benvinguts/des

Us donem la benvinguda al nostre blog, des d'on us volem donar a conèixer les tasques i les activitats que portem a terme l'AMPA.

Web de l’escola

Web de l’escola

Videos Youtube

Videos Youtube

On som?

On som?

Aquest dimarts 3 d’octubre l’escola obre però amb serveis mínims per la vaga

El claustre de l’escola ha decidit per majoria secundar aquest dimarts la vaga per condemnar la violència que s’ha viscut a Catalunya durant les últimes hores. A efectes pràctics, això suposa que l’escola estarà oberta i s’hi garantirà l’activitat però amb serveis mínims. L’horari serà l’habitual, de 9h a 16.30h.

Pel que fa als serveis que depenen de l’AMPA, hi haurà servei d’acollida al matí (8h a 9h) i a la tarda (16.30h – 17.30h), i també servei de menjador. Per una qüestió de previsió, Saned ens demana que els aviseu en cas que els vostres fills no es quedin a dinar demà. Ho podeu fer trucant al 93 790 40 93 o bé al 678.42.58.87. En relació a les activitats extraescolars, les de demà queden totes suspeses.