ampa les fonts

Site menu:

Benvinguts/des

Us donem la benvinguda al nostre blog, des d'on us volem donar a conèixer les tasques i les activitats que portem a terme l'AMPA.

Web de l’escola

Web de l’escola

Videos Youtube

Videos Youtube

On som?

On som?

T’animes a donar una petita xerrada o llegir un conte en anglès als alumnes?

Busquem pares i mares amb un mínim nivell d’anglès que s’animin a donar una petita xerrada o llegir un conte en aquest idioma als alumnes de l’escola. És una activitat que té lloc un cop al mes i que s’obre a tots els cursos, amb l’objectiu d’afavorir la parla en anglès fora de l’horari d’aquesta assignatura. Dura al voltant de mitja hora i tracta sobre temes que es consensuen amb els professors d’anglès (habitualment tenen a veure amb qüestions que estan treballant a classe). En els cursos d’Infantil s’opta preferentment per la lectura d’un conte.

Animeu-vos-hi!

Si hi esteu interessats, contacteu amb english@ampalesfonts.org