ampa les fonts

Site menu:

Benvinguts/des

Us donem la benvinguda al nostre blog, des d'on us volem donar a conèixer les tasques i les activitats que portem a terme l'AMPA.

Web de l’escola

Web de l’escola

Videos Youtube

Videos Youtube

On som?

On som?

Una festa de Carnestoltes que emociona!

L’AMPA proposa una doble activitat per celebrar el Carnestoltes, la gran festa de la disbauxa que diverteix grans i petits. A punt per prendre nota? D’una banda, el divendres 9 de febrer, de 16.30h a 18h us esperem a tots disfressats al pati de l’escola per passar una bona estona en honor al rei dels poca-soltes. Hi haurà ballaruca, música, pinta-cares i els súpers berenars de 6è! De l’altra, enguany hi haurà comparsa de Les Fonts a la rua de Carnaval del poble. Serà l’endemà, disssabte 10. Anirem disfressats d’emoticones i la idea és que siguem molts perquè la comparsa sigui ben lluïda. Us esperem a la plaça Gran a les 16.30h. No hi falteu!