ampa les fonts

Site menu:

Benvinguts/des

Us donem la benvinguda al nostre blog, des d'on us volem donar a conèixer les tasques i les activitats que portem a terme l'AMPA.

Web de l’escola

Web de l’escola

Videos Youtube

Videos Youtube

On som?

On som?

L’escola estrena sis racons de lectura!

A Les Fonts volem engrescar els nens i nenes a llegir per iniciativa pròpia. Per propiciar aquestes trobades amb els llibres l’escola ha habilitat fins a sis racons de lectura: cinc a l’interior del centre i un a l’exterior, al pati xinès, des d’on podran capbussar-se en històries fascinants a l’aire lliure. Són espais acollidors, amb petit mobiliari i coixins, que conviden els alumnes a posar-se còmodes. Dels de dins de l’escola, dos estan situats al 1r pis, on hi ha les classes de Primària; un altre es troba a Infantil i, finalment, n’hi ha dos més a la biblioteca.
Aquests racons es poden utilitzar durant les 30 minuts de lectura que es dediquen cada dia a Primària, però també a l’hora del pati (a la biblioteca i el pati xinès) i durant altres possibles estones que els professors considerin.