ampa les fonts

Site menu:

Benvinguts/des

Us donem la benvinguda al nostre blog, des d'on us volem donar a conèixer les tasques i les activitats que portem a terme l'AMPA.

Web de l’escola

Web de l’escola

Videos Youtube

Videos Youtube

On som?

On som?

Eleccions a la Junta Directiva de l’AMPA

Pares i mares! Calen famílies amb ganes de rellevar l’actual Junta Directiva de l’AMPA, que després de quatre anys i d’haver encadenat dos mandats consecutius, cedirà el testimoni a un nou equip. D’acord amb el que estableixen els estatuts de l’entitat, abans que acabi aquest curs s’ha d’haver escollit una nova junta directiva. Aquest és l’horitzó en què ha de culminar un procés d’eleccions amb diferents fases previstes, des de la presentació de candidatures per part dels pares i mares que vulguin liderar l’AMPA a partir d’ara fins a la jornada de votacions.

L’AMPA: què fa i qui ha al darrere

L’AMPA és l’òrgan que ens representa i està formada per pares i mares voluntaris que, de manera desinteressada, treballen en favor de la qualitat educativa al centre. La seva coordinació i gestió està en mans de la Junta Directiva, formada per cinc càrrecs: presidència, vicepresidència, secretaria, tresoreria i vocals. A aquest nucli dur l’acompanyen les diferents comissions, a través de les quals s’organitza i es fa efectiva la feina en diferents àrees, com són la gestió d’activitats extraescolars, servei de menjador, casals de lleure, llengües estrangeres i festes, entre altres.

Si bé les comissions queden al marge del procés d’eleccions a la nova junta, els pares i les mares més veterans que les composen necessiten d’igual manera un relleu. En aquest sentit, fem una crida des d’aquí per aconseguir saba nova també en aquest terreny.

I si ningú es presenta a renovar la Junta Directiva?

En aquest cas, en una assemblea general de socis es crearia una comissió gestora amb la finalitat de trobar persones que vulguin formar part de la junta i després convocar l’assemblea general per ratificar els càrrecs.

El calendari del procés d’eleccions

Del 14 al 31 de maig: Presentació de candidatures

4 de juny: Publicació de la llista provisional de candidatures

5 de juny: Esmenes

7 de juny: Publicació de la llista definitiva de candidatures

14 de juny: Dia d’eleccions (si hi ha més d’una candidatura)

20 de juny: Assemblea general

Tots els interessats en presentar candidatura ho poden comunicar a ampa@ampalesfonts.org