ampa les fonts

Site menu:

Benvinguts/des

Us donem la benvinguda al nostre blog, des d'on us volem donar a conèixer les tasques i les activitats que portem a terme l'AMPA.

Web de l’escola

Web de l’escola

Videos Youtube

Videos Youtube

On som?

On som?

S’obre un concurs per escollir el dibuix de la catifa de la diada de la flor

El dissabte 2 de juny els carrers d’Argentona quedaran engalanats de colors en les tradicionals catifes de la diada de la Flor. Un any més, la nostra escola hi participarà amb una estora de flors pròpia i és aquí on us demanem el vostre ajut. S’ha obert un concurs per escollir el dibuix de la catifa, que ha de tenir relació amb les emocions, la temàtica general d’aquest curs a Les Fonts. Els dibuixos es poden dipositar dins de la capsa del vestíbul de l’escola, fins al 22 de maig. Animeu-vos-hi! Hi poden participar petits i grans.