ampa les fonts

Site menu:

Benvinguts/des

Us donem la benvinguda al nostre blog, des d'on us volem donar a conèixer les tasques i les activitats que portem a terme l'AMPA.

Web de l’escola

Web de l’escola

Videos Youtube

Videos Youtube

On som?

On som?

21 de juny: Convocatòria a l’assemblea de l’AMPA

Com sabeu, el 14 de maig vam obrir el procés de presentació de candidatures per renovar la Junta Directiva de l’AMPA amb l’objectiu de ratificar un nou equip en assemblea. En el moment de tancar el termini d’admissió de candidatures, el 7 de juny, no se n’havia registrat cap, però encara hi ha la possibilitat que se’n puguin presentar el mateix dia de l’assemblea, fixada pel dijous 21 de juny a les 21h a la biblioteca de l’escola. En cas contrari, s’obriria un escenari incert que podria acabar amb la dissolució de l’associació, cosa que volem evitar de totes totes.

Des de la Junta Directiva actual, volem recordar-vos la importància que existeixi un relleu al capdavant de l’associació i que se n’asseguri la continuïtat. L’AMPA té una funció de representació primordial: és la veu dels pares i mares a l’escola. I alhora, gestiona de manera directa un servei tan essencial com el menjador i d’altres que també són molt importants per a la conciliació familiar i la formació extracurricular, com l’acollida i les activitats extraescolars.

Com hem dit d’altres vegades, l’AMPA som tots. Per això és molt important que assistiu a l’assemblea i decidim col·lectivament el rumb que hem de prendre.

Us hi esperem!