ampa les fonts

Site menu:

Benvinguts/des

Us donem la benvinguda al nostre blog, des d'on us volem donar a conèixer les tasques i les activitats que portem a terme l'AMPA.

Web de l’escola

Web de l’escola

Videos Youtube

Videos Youtube

On som?

On som?

Comença el curs 2018/2019!

Des de l’AMPA us volem donar la benvinguda a un nou curs escolar que encarem amb il·lusió, amb la confiança que ens brindarà moltes coses bones. Aprofitem també aquesta primera comunicació per posar-vos al dia de totes les novetats.

Acollida i menjador

Tant el servei de menjador com el d’acollida funcionaran a partir del mateix dia 12. Pel que fa a l’acollida, cobrirà matins (8h a 9h) i tardes (16.30h a 17.30h). Això serà així per als alumnes de tots els cursos llevat dels de P3, que podran gaudir d’aquests serveis a partir del dilluns 17 de setembre, després dels dos dies d’adaptació.

Ambdós serveis són gestionats per l’empresa Saned, especialitzada en nutrició i monitoratge en centres escolars. Per donar-vos-en d’alta haureu d’emplenar una butlleta d’inscripció electrònica que trobareu a la pàgina web de Saned (http://iara.saned.net/padres), on també en podreu conèixer la normativa d’ús.

Durant el curs, des d’aquesta plataforma informàtica l’empresa ens comparteix informació i ens facilita les gestions quotidianes. Per accedir-hi, haureu d’introduir el DNI o bé el nom d’usuari i contrasenya que us hauran fet arribar prèviament per correu electrònic. Recordeu que si ja sou famílies usuàries del servei haureu de renovar la vostra inscripció. Si ho preferiu, podeu fer les gestions trucant al telèfon 937.904.093.

Sapigueu també que si requeriu puntualment del servei d’acollida i menjador haureu d’adquirir un tiquet per a cada ocasió. Els podreu comprar al menjador de l’escola en horari de 9h a 9.15h. Us atendrà la coordinadora de Saned, la Mireia. També la podeu contactar per telèfon al 678425887.

Extraescolars

Per al curs 2018/2019 l’oferta d’activitats extraescolars es manté àmplia i variada. Al ventall de propostes que ja existia se sumen cinc novetats destacades com el Teatre musical; “Fem banda”, pensat per a l’aprenentatge d’instruments amb l’al·licient de tocar en grup; “Espai creatiu”, en què es canalitzarà la imaginació dels infants a través de projectes de manualitats; tennis/pàdel i la combinació de mecanografia i ofimàtica en una mateixa activitat.

Més enllà de les novetats, el programa d’extraescolars es completa amb l’anglès i el francès pel que fa als idiomes; l’activitat musical ‘Prova, tasta i tria el teu instrument’; robòtica; ofimàtica; mecanografia; hip-hop; dansa creativa; l’art de dibuixar inatació. I no ens oblidem dels pares! Per a vosaltres, als vespres, hi haurà classes de pilates i zumba.

En total, l’oferta es composarà d’una quinzena llarga de propostes que l’AMPA posa a disposició dels alumnes del centre, per ser realitzades fora de l’horari lectiu i sempre adaptades a les diferents edats. Totes les activitats es faran a l’escola, llevat de natació (piscina de Vilassar de Mar) i tennis/pàdel (Casino d’Argentona).

Properament trobareu el llistat complet d’extraescolars, amb el detall d’horaris i preus, al blog de l’AMPA (ampalesfonts.blog.cat).Començaran el dilluns 1 d’octubre de 2018 i acabaran el divendres 31 de maig de 2019 (llevat dels casos en què s’indiqui una altra data). En breu us farem arribar informació sobre el procés d’inscripció.

Aula d’estudi

L’aula d’estudi per als alumnes de 4t a 6è de Primària començarà també el dilluns 1 d’octubre. L’horari serà de 16.30h a 18h, de dilluns a divendres, i tindrà un cost de 5 euros mensuals. Per poder fer una previsió d’assistència, si us interessa fer-ne ús, us agrairem que ens ho comuniqueu per correu electrònic a ampa@ampalesfonts.org.

Us recordem que per gaudir de totes aquestes activitats s’haurà d’estar al corrent de pagament de les quotes de l’AMPA, que podreu consultar aquí. Una novetat, en aquest sentit, és l’eliminació de la quota de socialització de llibres. Us enviem properament informació detallada dels canvis.

El curs arrencarà amb una nova junta al capdavant de l’AMPA. Ja sabeu que tots els que en formem part som pares i mares voluntaris que fem d’altaveu de les famílies i que contribuïm en tot allò que podem per a millorar la qualitat de l’ensenyament a la nostra escola. Persistim en aquests objectius, i hi afegim cares noves.

Per a qualsevol dubte o aclariment estem a la vostra disposició al despatx (el primer que trobareu al costat del vestíbul), cada dimecres de 9h a 12.30h i els divendres de 15h a 17h. També ens podeu contactar per telèfon al 693545796. Si ho preferiu, us podeu adreçar a la Junta de l’AMPA per correu electrònic (ampa@ampalesfonts.org) o bé deixant la vostra consulta a la nostra bústia, situada a l’entrada de l’escola.

Moltes gràcies per la vostra atenció i us desitgem un molt bon inici de curs. Us recordem que tenim perfil a Twitter (@ampa_lesfonts) i Facebook (@ampalesfonts), dues finestres que aprofitarem per tenir-vos ben al dia!