ampa les fonts

Site menu:

Benvinguts/des

Us donem la benvinguda al nostre blog, des d'on us volem donar a conèixer les tasques i les activitats que portem a terme l'AMPA.

Web de l’escola

Web de l’escola

Videos Youtube

Videos Youtube

On som?

On som?

Una Castanyada de por!

A Les Fonts viurem aquest dimecres 31 d’octubre una Castanyada de por! Al matí, els alumnes rebran l’entranyable castanyera, que vindrà com cada any de la muntanya amb un cabàs ple de fruits de tardor. I a partir de les 15.20h les famílies estem convidades a veure les tradicionals danses que infants i mestres fa dies que preparen. La festa seguirà a partir de les 16.30h amb un programa d’activitats terrorífic, que els nens i nenes podran gaudir tot berenant la teca que vendran els alumnes de 6è per al viatge de final de curs. I a partir de les 19h fins les 22h l’escola es convertirà en un túnel del terror que tallarà la respiració! Un cau de bruixes, fantasmes i vampirs us obrirà les portes per fer-vos tremolar de valent. Aquesta és una altra iniciativa de les famílies de 6è. Visca l’empenta i la imaginació!

Ah! I recordeu que podeu col·laborar en la decoració de l’escola amb motiu de la Castanyada. Qualsevol manualitat serà benvinguda! Les podeu deixar aquest dilluns i dimarts a les 9h a la capsa que hi haurà a la porta d’entrada.