ampa les fonts

Site menu:

Benvinguts/des

Us donem la benvinguda al nostre blog, des d'on us volem donar a conèixer les tasques i les activitats que portem a terme l'AMPA.

Web de l’escola

Web de l’escola

Videos Youtube

Videos Youtube

On som?

On som?

S’obre el període d’eleccions al Consell Escolar

Pares i mares, us animem a participar en les eleccions al Consell Escolar de l’escola Les Fonts.
Del 5 al 12 de novembre podeu revisar el cens que està penjat al suro del vestíbul de l’escola i fer les reclamacions que considereu pertinents.
El dia 15 de novembre es farà el sorteig per designar els vocals de la mesa electoral i el dia 16 de novembre, es constituirà la mesa  i serà l’últim dia de presentació de candidatures. Per tant, si esteu interessats en formar part del Consell Escolar de l’Escola,  no oblideu passar per secretaria per sol·licitar el document de presentació de candidatura, omplir-lo i retornar-lo a l’Escola abans del dia 16 de novembre.
Qui vulgui actuar com a supervisor en aquestes eleccions haurà de presentar el full de sol·licitud , que també podrà recollir en secretaria, omplir-lo i retornar-lo a l’Escola abans del 19 de novembre.
Us convidem a votar i escollir els/les vostres representants el dia 26 de novembre, en horari de 8:00h a 9:30h i de 15:00h a 18:30h.
Què és el consell escolar?

El consell escolar és l’òrgan de participació dels diferents sectors de la comunitat educativa en el govern dels centres.

Qui forma el consell escolar?

El formen els representants de tota la comunitat educativa, és a dir, direcció, professors, alumnes, famílies, personal d’administració i serveis, representant de l’administració local i altres persones que el mateix consell consideri necessàries.

Depenent de si el centre és públic o privat concertat, la composició del consell escolar també pot variar.

El consell escolar de cada centre ha de designar un dels membres com a responsable per impulsar les mesures educatives de foment de la igualtat real i efectiva entre homes i dones.

Quina és la funció del consell escolar als centres públics?

La funció principal del consell escolar és participar en la presa de decisions en relació amb aquells temes importants per al funcionament i l’organització del centre: el projecte educatiu, la programació general, la gestió econòmica, la resolució dels conflictes, les activitats extraescolars, l’horari lectiu, etc.

Com podeu participar en les eleccions del consell escolar?

En les eleccions, les famílies hi podeu participar de dues maneres diferents:

– Presentant-vos com a candidats per representar els pares i mares al consell escolar.

– Participant el dia que el centre convoqui les eleccions votant els candidats que considereu més representatius.

Calendari i procés

– Data d’inici del procés: 5 de novembre de 2018

– Constitució de les meses electorals: el dia 16 de novembre de 2018

– Votacions de pares i mares: el dia 26 de novembre (de 8.30-13.30h i de 15.00-18.30h) al vestíbul del centre.

– Constitució del consell escolar: abans del 21 de desembre de 2018