ampa les fonts

Site menu:

Benvinguts/des

Us donem la benvinguda al nostre blog, des d'on us volem donar a conèixer les tasques i les activitats que portem a terme l'AMPA.

Web de l’escola

Web de l’escola

Videos Youtube

Videos Youtube

On som?

On som?

Obertes les inscripcions al Casal d’Hivern

Famílies! Fins al 13 de desembre teniu temps d’inscriure els vostres fills al Casal d’Hivern que, un any més, organitzen la Xarxa d’AMPAS d’Argentona i l’entitat de gestió del lleure Dinàmic. Aquesta edició tindrà lloc a l’escola Bernat de Riudemeia, girarà al voltant el món dels contes i preveu un munt d’activitats, des de balls i danses fins a manualitats, gimcanes i sortides. Cobreix tots els cursos, de P3 a 6è, ofereix dos torns: 1r (24, 27 i 28 de desembre) i 2n (31 de desembre i 2,3 i 4 de gener).

Per a més informació, consulteu el DOSSIER