ampa les fonts

Site menu:

Benvinguts/des

Us donem la benvinguda al nostre blog, des d'on us volem donar a conèixer les tasques i les activitats que portem a terme l'AMPA.

Web de l’escola

Web de l’escola

Videos Youtube

Videos Youtube

On som?

On som?

El Carnestoltes 2019 promet…i molt!

El rei dels poca-soltes ja frisa per arribar a les Fonts, i és que l’escola, un any més, el rebrà amb tots els honors. En aquesta edició hi ha previst un munt d’activitats, que arrencaran el 28 de febrer amb el Dijous Gras. És el tret de sortida a les festes de Carnaval, i mestres i alumnes ho celebraran amb un esmorzar o berenar -en funció del curs- amb la botifarra d’ou com a protagonista.

L’endemà, divendres 1 de març, a les aules es faran tallers, concurs de màscares i altres activitats. A la tarda arribarà Sa Majestat Carnestoltes i ordenarà els manaments per a la setmana següent. Per rebre’l, tots els alumnes que ho vulguin podran disfressar-se.

Un cop acabi, l’AMPA convida totes les famílies a celebrar el Carnestoltes amb una festa de 16.30h a 18.30h. Hi ha prevista una rua al voltant de l’escola amb tothom disfressat, que acabarà amb un berenar al pati. Serà llavors quan la canalla i/o els pares més atrevits pujaran a l’escenari per interpretar un ball esbojarrat, un ralli d’acudits o una cançó divertida. Tothom que estigui interessat en actuar aquella tarda, ho hauria de fer saber a la Comissió de Festes.

La traca final serà el dissabte 2 de març, quan l’AMPA s’uneix a la rua del poble amb una comparsa de científics i científiques. La desfilada arrencarà a les 17.45h a la plaça de Vendre i desembocarà al pavelló poliesportiu, on hi haurà un gran ball familiar.