ampa les fonts

Site menu:

Benvinguts/des

Us donem la benvinguda al nostre blog, des d'on us volem donar a conèixer les tasques i les activitats que portem a terme l'AMPA.

Web de l’escola

Web de l’escola

Videos Youtube

Videos Youtube

On som?

On som?

Obertes les inscripcions per al Casal d’Estiu

Fins el 7 de juny hi ha temps d’inscriure’s al Casal d’Estiu que aquest any organitza la xarxa d’AMPAs d’Argentona juntament amb l’entitat de lleure i educació “Dinàmic”. El casal es farà del 25 de juny al 26 de juliol, així com la setmana del 2 al 6 de setembre a l’escolta Bernat de Riudemeia. Sota el títol “Sense notícies del senyor estiu”, els nens i nenes que gaudeixin d’aquest casal realitzaran activitats destinades a desenvolupar les seves capacitats i habilitats com balls i danses, tallers de reciclatge, manualitats, jocs d’aigua, excursions, sortides a la piscina i molt més!

Podeu consultar tota la informació referent al casal, així com preus i horaris aquí:

INFORMACIÓ GENERAL DEL CASAL (activitats, horaris i preus)