ampa les fonts

Site menu:

Benvinguts/des

Us donem la benvinguda al nostre blog, des d'on us volem donar a conèixer les tasques i les activitats que portem a terme l'AMPA.

Web de l’escola

Web de l’escola

Videos Youtube

Videos Youtube

On som?

On som?

Arrenca de nou el Projecte 4 cordes

Per tercer any consecutiu Les Fonts posa en marxa el projecte “4 cordes”, que consisteix en l’aprenentatge del violí i el violoncel per part dels nens i nenes de 3r, 4t i, com a novetat aquest any, també s’amplia als alumnes de 5è de primària. Amb el suport de l’AMPA, les sessions de música -que es realitzen en horari lectiu- es fan amb una metodologia molt activa, basada en l’educació emocional i impartides pel professorat de la cooperativa Musicop, amb la cooperació dels especialistes de música de l’escola.

Enguany, amb l’ampliació del programa “4 cordes” a 5è, es fa realitat l’esperit del projecte de donar-li continuïtat durant el màxim de cursos possibles. Els alumnes, a més, tindran l’oportunitat de mostrar la seva evolució amb el violí i el violoncel oferint diversos concerts al llarg de tot el curs. El primer se celebrarà el 12 de desembre coincidint amb el 10è aniversari de Musicop i serà un concert especial en el que participaran tots els alumnes de 4t de primària de totes les escoles que porten a terme el projecte 4 cordes.

La primera sessió del projecte per aquest curs 2019/20 es va dur a terme el passat 26 de setembre i va comptar amb alguns professors de l’Institut Escola La Tordera de Santa Maria de Palautordera, que aquest any inicien el mateix projecte i que ens van visitar per veure com la nostra escola impartia les classes.

Les Fonts vol que els seus alumnes aprenguin a estimar la música i, per mitjà de la pràctica instrumental com a motor creatiu, es potencien valors com el respecte, la tolerància i l’autonomia, així com el compromís i el treball en equip, fomentant una cultura del mèrit i l’esforç.  

Professors de Les Fonts i de l’IE La Tordera que impartiran les classes del projecte 4 cordes