ampa les fonts

Site menu:

Benvinguts/des

Us donem la benvinguda al nostre blog, des d'on us volem donar a conèixer les tasques i les activitats que portem a terme l'AMPA.

Web de l’escola

Web de l’escola

Videos Youtube

Videos Youtube

On som?

On som?

Novetat del servei d’aula d’estudi: quota mensual de 3 euros

estudiBenvolgudes famílies,

Com ja sabeu, els alumnes de 3r a 6è de Les Fonts poden fer ús de l’Aula d’Estudi que s’ofereix per l’AMPA, de dilluns a divendres de 16:30h a 18:30h. L’Aula d’Estudi és un espai on els alumnes poden fer deures, estudiar o llegir. L’espai està assistit per un monitor o monitora que pot atendre algun dubte dels alumnes.

En els darrers mesos s’ha constatat un increment d’usuaris de l’Aula que ja s’ha consolidat. Cada tarda s’ajunten entre 20 i 35 alumnes per estudiar, comptabilitzant uns 50 nens i nenes diferents cada mes com a usuaris. Això ha comportat la necessitat d’ampliar a dos el nombre de monitores responsables, la Carla i la Sara, contractades a través de l’empresa Saned.

Per poder assumir l’increment de la despesa que suposa oferir aquest servei amb la mateixa qualitat de sempre, s’ha decidit aplicar una quota als usuaris de l’Aula de 3 euros al mes. A partir del mes de febrer tots els alumnes que facin ús del servei (més d’un dia al mes) hauran de pagar aquesta quota en efectiu a les monitores de l’Aula, durant la darrera setmana de cada mes.

Per resoldre dubtes podeu parlar amb les monitores de l’Aula d’Estudi o adreçar-vos a l’AMPA a través del correu electrònic a ampa@ampalesfonts.org.

La Junta – AMPA Les Fonts