ampa les fonts

Site menu:

Benvinguts/des

Us donem la benvinguda al nostre blog, des d'on us volem donar a conèixer les tasques i les activitats que portem a terme l'AMPA.

Web de l’escola

Web de l’escola

Videos Youtube

Videos Youtube

On som?

On som?

Quin casal d’estiu volem?

muralBenvolgudes famílies,

Durant els darrers dos estius l’empresa Esplais Lúdics ha gestionat el casal d’estiu de Les Fonts (vegeu informació a l’enllaç Casal estiu 2015), amb una valoració general positiva. Des de la Junta de l’AMPA, tanmateix, plantegem revisar cada dos anys la proposta de casal d’estiu amb les famílies interessades de l’escola. I el 2016 cal fer aquest procés.

Entenem que la decisió de quina empresa gestiona el casal no s’ha de prendre per inèrcia i, també, que periòdicament cal implicar en la decisió de quin casal d’estiu volem a les noves famílies que s’han incorporat en els darrers cursos a la nostra escola. Cal tenir en compte que les famílies que més necessitem d’aquest servei i més l’utilitzem som, precisament, les que tenim alumnes a cicle infantil i cicle inicial.

Per tot això, la Comissió casal d’estiu de l’AMPA (Roser Rus, Bibiana Molina i Sílvia Caparròs) ha treballat per cercar alternatives possibles, noves propostes de casal d’estiu, entrevistant-se amb diverses empreses. I ja tenen sobre la taula una alternativa atractiva per a Les Fonts.

Ara ens cal decidir si donem continuïtat a Esplais Lúdics o canviem per la nova proposta. Per fer-ho, es convoca una assemblea extraordinària per al proper dijous 11 de febrer al vespre (en breu rebreu convocatòria). Durant aquesta assemblea vindran les empreses implicades a explicar les seves propostes i, tot seguit, valorarem quina és la millor opció.

Un cop presa aquesta decisió, la Comissió casal d’estiu i l’empresa es posaran a treballar a tota màquina en l’organització del nou casal!

Comissió casal d’estiu
AMPA Les Fonts