ampa les fonts

Site menu:

Benvinguts/des

Us donem la benvinguda al nostre blog, des d'on us volem donar a conèixer les tasques i les activitats que portem a terme l'AMPA.

Web de l’escola

Web de l’escola

Videos Youtube

Videos Youtube

On som?

On som?

Les Fonts no tindrà casal d’estiu el 2017

Benvolgudes famílies,

Us comuniquem que després de moltes reunions i gestions per oferir un casal d’estiu, conjunt entre l’Escola Bernat de Riudemeia i l’Escola les Fonts, l’empresa Somriures no podrà prestar els seus serveis com teníem previst. Atès que la majoria de famílies ja han escollit casal, que l’oferta del poble és amplia i el poc marge de temps del que disposem a causa de les dates, valorem que la millor opció és no oferir casal a l’escola aquest estiu.

Comissió Casal d’estiu – Xarxa d’AMPAs Argentona
AMPA Les Fonts