ampa les fonts

Site menu:

Benvinguts/des

Us donem la benvinguda al nostre blog, des d'on us volem donar a conèixer les tasques i les activitats que portem a terme l'AMPA.

Web de l’escola

Web de l’escola

Videos Youtube

Videos Youtube

On som?

On som?

Per la Castanyada…. festa grossa!

La Comissió de Festes de l’AMPA n’ha preparat una de ben grossa aquest any per celebrar la Festa de la Castanyada. Així que, famílies, reserveu-vos la tarda del dimarts 31 d’octubre per viure un “non-stop” a l’escola al voltant d’aquesta tradició de la tardor. Recordeu que a les 15.20h l’escola ens ha convocat a tots per veure a ballar els infants, unes danses que fa dies que preparen i que estem segurs que interpretaran magníficament bé!

I a partir de les 16.30h arrencarà la festa conjunta (famílies, alumnes i tots els mestres que s’hi vulguin sumar) amb una pila d’activitats previstes al voltant de la castanyada: pinta-cares, manualitats, taller de cuina, “conta contes”, bolera, “photocall”…. Què més es pot demanar? I si no heu berenat, podreu comprar entrepans o pastissos a les paradetes que muntaran els alumnes de 6è per fer guardiola per al viatge de final de curs.

Perquè la festa surti rodona, calen pares i mares voluntaris (com haureu llegit als xats de cada curs). També en demana l’escola per tallar castanyes el dia 30 a les 15h i per coure-les i decorar-les el dia 31 a partir de les 9h.

IMPORTANT: amb motiu d’aquesta festa no hi haurà aula d’estudi la tarda del 31 d’octubre.

Us esperem a tots!!!