ampa les fonts

Site menu:

Benvinguts/des

Us donem la benvinguda al nostre blog, des d'on us volem donar a conèixer les tasques i les activitats que portem a terme l'AMPA.

Web de l’escola

Web de l’escola

Videos Youtube

Videos Youtube

On som?

On som?

Les AMPES de les escoles d’Infantil, Primària i Secundària d’Argentona defensem el model d’escola pública catalana

Les AMPES de les escoles Argentona, Bernat de Riudemeia, El Cros, Les Fonts i de l’Institut d’Argentona defensem unànimement el model d’escola pública catalana davant les reiterades acusacions d’adoctrinament que ha rebut per part d’alguns dirigents polítics. Neguem amb rotunditat els arguments d’uns atacs partidistes que busquen malmetre la imatge d’un sistema amb una llarga trajectòria d’èxits.

Amb mestres competents i compromesos, l’escola pública del país ha estat i és encara una eina clau per a la cohesió social, la igualtat d’oportunitats i la qualitat educativa. S’hi treballa l’autonomia, el respecte i l’esperit crític, que en cap cas s’ha de confondre amb orientació ideològica. Una feina que els nostres docents desenvolupen amb una alta professionalitat tot i la retallada de recursos públics que han patit en els últims anys. Contra això, sí que hem de lluitar, i ho hem de fer tots junts perquè l’educació és, efectivament, cosa de tots.

Rere les acusacions d’adoctrinament hi ha l’amenaça de centralitzar les competències en educació, fet al qual ens oposem frontalment. Demanem respecte a l’escola pública catalana tal com és avui. No ens toqueu l’educació, aquest és el nostre clam!