ampa les fonts

Site menu:

Benvinguts/des

Us donem la benvinguda al nostre blog, des d'on us volem donar a conèixer les tasques i les activitats que portem a terme l'AMPA.

Web de l’escola

Web de l’escola

Videos Youtube

Videos Youtube

On som?

On som?

Les famílies decidirem en una assemblea extraordinària els propers passos a seguir davant la pèrdua de la 2a línia de P3 per al curs vinent

L’AMPA Les Fonts convoca a totes les famílies a una assemblea extraordinària el proper dimarts 16 de maig per decidir conjuntament quines accions volem emprendre, un cop el Departament d’Ensenyament ens ha confirmat de manera definitiva la pèrdua de la 2a línia de P3 per al curs vinent en benefici de l’Escola Argentona.

Aquest dimecres, la directora del centre i dos representants de l’AMPA es van reunir amb els Serveis Territorials d’Ensenyament del Maresme/Vallès Oriental per traslladar-los la nostra versió dels fets enfront de la visió que els ha fet arribar l’Ajuntament, el qual, recordem-ho, és el principal responsable de la situació en què ens trobem.

Un procés ple d’ombres
Escoltats els nostres arguments, Ensenyament ens va desmentir dos dels principals motius amb què l’Ajuntament justifica l’assignació de la segona línia de P3 a l’Escola Argentona i no a Les Fonts, contravenint el pacte d’alternança anual signat l’any passat. Així, d’una banda, resulta que les dades que ha aportat fins ara el regidor d’Educació, Àngel Puig, sobre com quedaria configurat el futur mapa escolar del municipi són errònies. En base a aquestes dades, Puig afirma que en el curs 2018/2019 totes les escoles del municipi tindran només una línia de P3. En canvi, Ensenyament sosté que com a mínim durant el curs 2018/2019 queda garantit que un dels dos centres (Argentona o Les Fonts) tindrà dues línies de P3.

De l’altra, hem pogut corroborar que l’Ajuntament va fer creure al Departament que assignar la 2a línia de P3 a l’Escola Argentona en lloc de a les Fonts, com estava inicialment previst, era fruit d’una decisió consensuada amb la comunitat educativa quan en realitat ha estat una maniobra unilateral, que no ha tingut en compte la nostra opinió i tampoc la d’altres representants de la comunitat educativa.

Ensenyament també ens va dir que, en absència d’un pacte educatiu municipal, el criteri que s’aplica ara per fer tombar la balança és el volum de preinscripcions. Sigui com sigui, de cara al curs vinent no es pot fer marxa enrere i la segona línia de P3 serà per a l’Escola Argentona.

Ara ens toca decidir
Arribats a aquest punt, ara ens toca decidir tots junts què volem fer i com: quins objectius ens proposem i quins mitjans farem servir per aconseguir-los. Per això és molt important que ho debatem a l’assemblea extraordinària convocada. No hi falteu! Serà el proper dimarts 16 de maig a les 17h a la biblioteca de l’escola.